U Online Shopu Šivanol moguće je platiti na sljedeće načine (samo kupci iz RH):

1. Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane dostavne službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Najveći iznos za plaćanje pouzećem iznosi 12.500,00 kn.

2. Plaćanje kreditnim i debitnim karticama – Jednokratno; Maestro, MasterCard, MasterCard Electronic, Visa, Visa Electron, V-Pay, *Visa Premium i Diners

*Visa Premium – dosadašnja American Express kartica

Plaćanje na rate; MasterCard, Visa kartice i Diners

3. Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Online Shop Šivanol prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 7 dana.

4. Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Online Shop Šivanol prosljeđuje emailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac dobiva na email adresu (navedenu u narudžbi) sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje
Kupac koji plaća kreditnom karticom automatski se vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke s kartice.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Global Euro-Trade d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Global Euro-Trade d.o.o. vidljiv je najranije slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju dostavnom službom.

Kupac koji plaća kreditnom karticom, prilikom kupovine se automatski vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa svoje kreditne kartice.