Trošak dostave obračunava se *automatski prilikom kupnje proizvoda, te elektronički sustav Online Shopa Šivanol potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave.

*Ne odnosi se na; proizvode težine iznad 40 kg, a koji se pakiraju na paletu. Za cijenu dostave takvih proizvoda potrebno je poslati upit na info@sivanol.hr.

Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 35,00 kn (s PDV-om). Cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na adresu kupca. Za iznos narudžbe iznad 1000,00 kn dostava je BESPLATNA. Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 5-10 radnih dana (U radne dane nisu uključeni: subota, nedjelja, praznik i/ili blagdan) od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke Global Euro-Trade d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema u skladištu. Tada je moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Web Shopa Šivanol. Isti postupak i produženi rok dostave vrijedi za artikle na popustu.

Ukoliko tvrtka Global Euro-Trade d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili emailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema cjeniku dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se dostavnom službom GLS d.o.o. u roku 5-10 radnih dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke Global Euro-Trade d.o.o.